Via deze pagina kan u een prijsaanvraag doen voor volgende zaken :
- Standaard lederen interieur voor recente wagens.
- Leveren en/of plaatsen van sport- en ergonomische zetels.
- Leveren en plaatsen van Cabriodaken.
- Diverse accessoires zoals zetelverwarming, herbekleden van motorzadels, plaatsen van armsteunen en lendensteun ed.

- Voor restauratie van oldtimerinterieurs, herbekleden van motorhomes en boot-interieurs, herstellen van zetels en panelen, aanpassen van motorzadels en projecten vragen wij om langs te komen met het voertuig of de losse interieurdelen. Enkel op deze manier kunnen wij u professioneel adviseren in de materiaalkeuze en een gerichte prijsopgave bezorgen. U kan hiervoor een afspraak maken via 09/343 86 33 tijdens de openingsuren of via deze prijsaanvraag buiten de openingsuren.

 

Items marked with * are required
(1) Professionelen die geen correct BTW nummer hebben ingevuld communicerend met de correcte bedrijfsnaam beantwoorden wij als een particulier!
* : velden verplicht in te vullen.

De gegevens die door de gebruiker van deze website worden verstrekt kunnen door Creato Car Interior BVBA worden aangewend om ondermeer bijkomende informatie te verstrekken of om een e-mail correspondentie te bevestigen of te realiseren.

De gebruiker van de website van Creato Car Interior BVBA sites heeft ten aller tijde het recht om zijn persoonlijke gegevens in te kijken of om een correctie te verzoeken. Het volstaat in dit verband om een schrijven of een e-mail te richten, vergezeld van een kopie van uw identiteitskaart, naar de Creato Car Interior BVBA, Noorwegenstraat 29E, 9940 EVERGEM ter attentie van de directie. De gebruiker heeft eveneens het recht zich te verzetten tegen het gebruik van zijn/haar identiteitsgegevens ten behoeve van commerciële prospectie.

Door op "Submit this form" te klikken geeft u Creato Car Interior BVBA toestemming om uw gegevens bij te houden en te gebruiken in toekomstige commerciële prospectie.