Bekleding Nieuwe en Recente Wagens

 

Oem-Style

 

Zowel particuliere als professionele klanten kunnen bij ons terecht voor het herbekleden van nieuwe en recente wagens.  Via ons zeer uitgebreide patroonlijst (meer dan 4.500 verschillende patronages) en kleurgamma ( + 35 kleuren leder al dan niet gecombineerd zonder meerprijs) kunnen we praktisch ieder model wagen voorzien van een leder interieur. (uitvoeringstijd minder dan 2 werkdagen).  U komt langs en kiest de kleur en de uitvoering, wij maken alles op voorhand klaar, u brengt de wagen binnen volgens afspraak en 2 werkdagen later haalt u de wagen terug op voorzien van een leder interieur volledig aangepast aan uw wensen. U kan kiezen uit volgende uitvoeringen : 

 

Full leder uitvoering : alle delen zijn uitgevoerd in standaard autoleder leder. De meeste van de door ons geleverde interieurs zijn full leder. 

Leder / vinyl uitvoering : Alleen de contactdelen zijn uitgevoerd in echt leder, alle andere delen in vinyl.  Dit is de uitvoering die u krijgt als u een wagen koopt met "lederen interieur" van de constructeur of importeur.

 Leder/Alcantara uitvoering : Zijkanten worden uitgevoerd in leder, de centrale delen in Alcantara.  De kleur van de stiksels kan u uiteraard zelf kiezen.  

Full Nappa uitvoering : Alle delen zijn uitgevoerd in Nappa leder.  Het leder heeft een glad oppervlak en voelt zeer zacht aan.

Full leder Dakota : Dit is standaard autoleder met de specifieke BMW print.  Alle originele BMW kleuren zijn verkrijgbaar.

 

 

        

 

Maatwerk

 

Heeft u een model waarvan wij de patronages nog niet hebben, geen nood, wij maken de patronages aan en kunnen uw wagen toch voorzien van een bekleding naar wens.  De uitvoeringstijd bedraagt dan wel 5 werkdagen.  Voorts kan u ook de kleurcombinatie en afwerking volledig vrij kiezen.

 

 

  

 

Customizing

 

Wanneer u een speciale uitvoering wenst met nappaleder in een aparte kleur, logo's geborduurd, contrasterende stikkingen en dergelijke, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.  Wij kunnen dit allemaal realiseren en hebben dit reeds vele malen voordien uitgevoerd. Neem een kijkje in onze gallerij voor een overzicht van onze realisaties. Beter nog, kom langs in Evergem en bekijk alle materialen en kom de werken in uitvoering aanschouwen.

 

     

 

Tuning 

 

Wenst u het interieur van uw wagen volledig te stylen, dan kan u ook hiervoor bij ons terecht. Inbouwen van zetelverwarming, lumbaalsteun in de rugleuning, plaatsen van armsteunen en bekleden van dakhemels, dakstijlen, Ice installaties en dergelijke.  Plaatsen van LCD schermen in de hoofdsteunen (indien technisch mogelijk), vervangen van hoofdsteunen door exemplaren met LCD schermen en DVD spelers kunnen ook worden uitgevoerd.