Over ons

Creato BVBA was ooit een nevenactiviteit van Creato Lederkleding en is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig bekledingsbedrijf.  U kan hier terecht voor het herbekleden van uw wagen, bestelwagen, vrachtwagen, boot en motorhome in stof, kunstleder, vinyl of leder.  Voor enkele voorbeelden kijkt u best even in onze gallerij.  

Voorts bekleden wij ook banken en interieurdelen voor projecten en binnenhuisinrichting in de meest uiteenlopende materialen.  Uiteraard worden deze werken uitgevoerd volgens de Europese brandnormen voor bekleding EN 1021-1/2

Herstelling van bekleding van bestaande zetels en banken, vervangen en herstellen van schuimdelen, plaatsen nieuwe veermatten, laswerken aan metalen frames en nakijken elektrische en pneumatische functies voeren wij ook uit.

Locatie Creato
De gebouwen aan de Noorwegenstraat 29E, 9940 EVERGEM herbergen de werkplaats met een showroom waarin de zetels en de verwerkte materialen tentoongesteld zijn. Het volledige gamma van
Recaro, Sparco en Meguiar’s vindt u hier terug. Professionele uitleg en advies krijgt u van onze specialisten.


  

Onderhoudsproducten Meguiar’s

Het volledige gamma van Meguiar's consumentenlijn is permanent in onze showroom in stock, door de wekelijkse bevoorrading moet u bij ons nooit langer dan enkele dagen geduld hebben indien er iets moet worden besteld.


Alle nieuwigheden zijn direct bij ons te verkrijgen. Bij lakproblemen wordt u geadviseerd met raad en daad.  Alle produkten staan in demo en indien gewenst laten wij zien wat Meguiar's produkten doen in tegenstelling tot andere merken.  Nooit koopt u nog nutteloze of waardeloze produkten. 

 

Sportzetels Recaro, Sparco

Wenst u sportzetels in uw wagen in te bouwen, dan kan u kiezen uit de sportieve zetels van Sparco en Recaro.  Recaro heeft als enige merk in aftermarket sportzetels met een side airbag.  U hoeft niets aan veiligheid in te boeten wanneer u sportief voor de dag wenst te komen.

 

Ergonomische zetels Recaro

Zowel bestuurder als passagier kunnen comfortabel rijden zonder rugpijn.  Hiervoor volstaat het om de originele zetels te laten vervangen door een exemplaar uit het uitgebreide gamma van Recaro.  Voor wagens met originele side-airbagzetels heeft Recaro 2 modellen met een side-airbag.  Comfort en veiligheid gaan hier probleemloos samen.  Uiteraard met attesten voor de technische controle.   

Bekledingsmateriaal in staalvorm

Alle bekledingsstoffen zijn in staalvorm te bekijken in onze shop. Autoleder, Nappaleder , meubelleder, vinyl, lederlook, Alcantara, Dinamica, Like Suede, Alicante, Diverse autostoffen, vinyl in marinekwaliteit, kapstoffen in Marinekwaliteit.

Voor standaard werken geven wij offerte via mail of telefoon. Voor offertes van Oldtimers en speciale projecten komt u best naar onze winkel waar alle materialen zijn uitgestald.

 

 

Werkplaats

Alle werkzaamheden aan wagens gebeuren in de werkplaats aan de Noorwegenstraat 29, te EVERGEM-HAVEN 8008J. Hier hebben wij een atelier voor stikwerk welke de herstellingen aan bekleding voor zijn rekening neemt. Montage van de lederen sets en de restauratie van oldtimerinterieurs gebeuren ook hier.

Wat betreft inbouw van Recaro stoelen beschikken wij over een aparte ruimte om dit op een verantwoorde wijze uit te voeren. Alle modellen kunnen in de showroom worden bekeken en nog belangrijker, hier kan men de modellen proberen.

 

 

   


CONTACT

Creato BVBA
Noorwegenstraat 29E
B-9940 Evergem - Haven 8008
T: +32 9 343.86.33
F: +32 9 343.86.22

BTW: BE 0479.532.465
HR: 205124 (Gent)

OPENINGSUREN

MA : 10u00 - 12u00 & 13u00 - 18u30


DI : 10u00 - 12u00 & 13u00 - 18u30


WO : 10u00 - 12u00 & 13u00 - 18u30


DO : 10u00 - 12u00 & 13u00 - 18u30


VR : 10u00 - 12u00 & 13u00 - 18u30


ZA : op afspraak - enkel voormiddag


ZO & feestdagen : gesloten