Herstellingen


Vertoont uw lederen bekleding vlekken, oppervlakkige krassen, scherpe insnijdingen, brandgaten of slijtage? Geen nood, met de produkten van Fenice kunnen wij uw zetels terug in hun volle glorie herstellen.  Mail of bel voor meer info. 

          

 

Instapschade.

Bij vele wagens is de instapzijde van de zetel beschadigd door het frequent in- en uitstappen. Is uw wagen uitgevoerd in leder of stof, het maakt niet uit.  Wij vervangen het beschadigde deel. Tegelijkertijd controleren we het schuimdeel op sterkte en veerkracht.  Mocht dit niet meer voldoen dan kunnen we dit deel plaatselijk herstellen ofwel kunnen we een volledig nieuw schuimdeel plaatsen indien beschikbaar.

  

 

Herstellen Mousse schuimdelen

 

Wanneer de mousse schuimdelen niet meer verkrijgbaar zijn kunnen we deze herstellen door plaatselijk een nieuw stuk mousse in te zetten. 

 

 Nieuwe schuim zitdelen 

Het gamma nieuwe vervangschuimdelen is ondertussen flink uitgebreid.   Vermijd een herkeuring en laat de zetel op voorhand terug in tip-top staat brengen.  Met het gamma aan originele bekledingsstoffen kunnen wij ook tegelijkertijd de bekleding herstellen.  Zo kan u nog jaren genieten van uw trouwe werkpartner.  Hieronder ziet u een lijst van de verschillende mousseselen die we kunenn leveren en plaatsen.  Deze lijst groeit nog dagelijks, staat uw wagen er niet tussen bel of mail ons dan voor een prijsaanvraag