Nieuws 

 

 

 

TWO LEGENDS IN ONE SEAT


Wat gebeurt er als twee legendes uit de autosport elkaar ontmoeten? Juist, dan onstaat er iets moois: de RECARO Sportster CS Nürburgring Limited Edition.

Als het gaat om prestaties en design, is onze exclusieve limited edition van de RECARO Sportster CS ongeëvenaard waar ook ter wereld. Een unieke combinatie van een volbloed
Racekuip en een comfortabele Sportstoel die serieus krachtige voertuigen weet te domineren. De Nürburgring-editie is gebouwd voor een ongekend dynamische rit op zowel de openbare weg als het circuit.

Enkele highlights van deze stoel zijn een exclusief gestikt Nürburgring-logo, badge met uniek serienummer, eersteklas lederen bekleding, contrasterende rode stiksels, accentstrepen op de rugschaal, uitgesproken zijdelingse ondersteuning en stoelverwarming. Bekijk alle features en meer afbeeldingen in de brochure
.

De RECARO Sportster CS Nürburgring Edition is verkrijgbaar voor € 2295,- inclusief btw per stoel, de optionele zijarbag heeft een meerprijs van € 325,- incl. BTW. Aangezien het een gelimiteerde productie betreft van slechts 999 stuks moet je er snel bij zijn, de productie start begin augustus.