Nieuws 

Recaro Podium 

Compromisloze prestaties en adembenemend design
De nieuwe RECARO Podium is veel meer dan een eenvoudige CFRP shell-stoel.
Het is het hoogtepunt van het stoelontwerp voor de contrasterende eisen van weg en circuit: een ongeëvenaarde dynamische rit, of u nu naar uw werk reist of meedoet om te winnen. De RECARO Podium is de enige retrofit shell-stoel op de markt die is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en heeft een FIA-goedkeuring.

De RECARO Podium is verkrijgbaar vanaf de zomer van 2020, maar kan vanaf vandaag al worden besteld. Bestellingen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

 

RECARO Sportster CS Nürburgring Limited Edition.

 

 

TWO LEGENDS IN ONE SEAT


Wat gebeurt er als twee legendes uit de autosport elkaar ontmoeten? Juist, dan onstaat er iets moois: de RECARO Sportster CS Nürburgring Limited Edition.

Als het gaat om prestaties en design, is onze exclusieve limited edition van de RECARO Sportster CS ongeëvenaard waar ook ter wereld. Een unieke combinatie van een volbloed
Racekuip en een comfortabele Sportstoel die serieus krachtige voertuigen weet te domineren. De Nürburgring-editie is gebouwd voor een ongekend dynamische rit op zowel de openbare weg als het circuit.

Enkele highlights van deze stoel zijn een exclusief gestikt Nürburgring-logo, badge met uniek serienummer, eersteklas lederen bekleding, contrasterende rode stiksels, accentstrepen op de rugschaal, uitgesproken zijdelingse ondersteuning en stoelverwarming. Bekijk alle features en meer afbeeldingen in de brochure
.

De RECARO Sportster CS Nürburgring Edition is verkrijgbaar voor € 2295,- inclusief btw per stoel, de optionele zijarbag heeft een meerprijs van € 325,- incl. BTW. Aangezien het een gelimiteerde productie betreft van slechts 999 stuks moet je er snel bij zijn, de productie start begin augustus.