303 products : onderhoudsprodukten voor buitentextiel

 

303 FABRIC CLEANER 

 

Maakt gebruik van de nieuwste reinigingstechnologie die veilig en grondig vlekken verwijdert welke veroorzaakt zijn door vuil, olie, vet, koffie, thee, inkt, vruchtesappen, wijn en huisdieren. 303 stoffenreiniger kan geconcentreerd of verdund met water worden gebruikt op waterbestendige stoffen waaronder kleding, acryl en gordijnen. Niet te gebruiken op zijde en stoffen die alleen door middel van stomen gereinigd mogen worden.

 

303 High Tech Fabric Guard

Is sterk genoeg om stoffen te beschermen tegen de hardste buitenomstandigheden.  Toch is 303 fabric guard veilig voor alle fijne textielsoorten, wol, zijde, leder en suede.  Outdoor textiel verkrijgt hiermee zijn water- en vuilafstotende eigenschappen vergelijkbaar met de originele eigenschappen.  303 fabric guard beschermt uw textiel ook tegen de schadelijke UV-stralen.

303 fabric guard maakt al uw stoffen waterafstotend, uiteraard dicht dit geen lekken.  De stof moet in goede conditie verkeren wil u het gewenste effect bekomen. En om uw stof in goede conditie te houden gebruikt u best de 303 produkten vanaf het begin. 

 

 

303 Aerospace protectant

 

Ontworpen voor de ruimtevaart industrie. 303 herstelt het uiterlijk van materialen die zijn aangetast door UV straling. Werkt afstotend tegen stof en vuil. Beschermd het materiaal tegen de schadelijke UV straling.

 

Gebruik op vinyl en lederen bekleding, cabrioletkappen, stoelen, en Lexan® zonneschermen, zwembadoverkappingen, opblaasbare boten, kano's, plastic bumpers, motorfietsen, fietsen, jet ski's, duik, en surfpakken, latex rubber, plastic meubilair. Niet voor textiel, niet behandeld leder of vloeren.

 

Aanbrengen op schoongemaakte oppervlakken. Aanbrengen met een spons of doek. Gebruik voldoende product om het te behandelen oppervlak nat te maken. Direct het te behandelen oppervlak afnemen met een schone, absorberende doek. Gebruik een andere, droge doek om het te behandelen oppervlak op te poetsen. Volg de gebruiksinstructies goed. Het oppoetsen geeft een als nieuw aanzien. De aangebrachte beschermlaag werkt vlekafstotend.

PRODUCT PERIODIEK AANBRENGEN:

 

Voor maximale bescherming tegen UV straling dient dit product regelmatig aangebracht te worden. Het product 303 Aerospace Protectant wordt gegarandeerd indien gebruikt volgens de instructies. Buiten bereik van kinderen houden.