Recaro   Kinderstoelen :  Met zekerheid de beste keuze

 

RECARO IS VERTROUWEN

 

Steeds meer ouders die begaan zijn met de veiligheid van hun kinderen, vertrouwen op RECARO.  Met meer dan 100 jaar ervaring is RECARO de expert voor de produktie van auto- race- en vliegtuigstoelen. Deze expertise gebruikt RECARO voor de ontwikkeling van nieuwe baby- en kinderstoelen.  Onze produkten zijn weliswaar wat duurder dan andere, maar wij besparen niet op veiligheid, ergonomie, comfort en design bij het ontwerpen van onze stoelen. Daarom is RECARO het merk van nu.  Het is uiteindelijk aan u om te beslissen wat uw kind u waard is.  Vertrouw op RECARO.

 

RECARO IS VEILIGHEID

 

Een van de grootste uitdagingen van een ouder is de veiligheid van je kind te verzekeren.  Het is een hele opluchting als je weet dat je iemand kan vertrouwen, die je veiligheid geeft.  De Producten van RECARO voor baby- en kinderveilgheid zijn ontworpen met de nieuwste technologie en onderzoekstechnieken.  Ze worden eindeloos en systematisch getest in onze eigen testsites en -procedures.  Alleen op deze manier kan je helemaal zeker zijn dat je het beste produkt voor je kind hebt gekozen.  Een RECARO kinderstoel.

 

 

 RECARO IS DESIGN

 

Wat heeft het voor zin als je de beste kinderstoel hebt als je kind hem niet leuk vindt?  Of als jij hem niet leuk vindt?  De RECARO  designstudio ontwerpt voortdurend nieuwe bekledingen zodat je kinderstoel past bij het interieur van je auto.  Wij zijn er trots op dat onze stoelen zich door het specifieke design onderscheiden van de andere kinderstoelen.  Wij geloven dat de hoge verwachtingen die je van je kinderstoel hebt, moeten weerspiegelen in het design.  de stijlvolle combinaties met grijs en zwart zijn tijdloos.  Helemaal jouw smaak.

 

 

RECARO IS COMFORT

 

Ergonomie en comfort zijn de bouwstenen van elk RECARO design. Zoals hun grote broers de autostoelen, zijn alle produkten van RECARO Young Line onderscheidend door hun uitzonderlijke eigenschappen inzake comfort.  Deze gaan van extreem ademende stoffen tot de kwalitatief hoogwaardige luidsprekers in de hoofdsteunen van de RECARO Start 2.0, de Monza en de Monza Seatfix.  Zorg ervoor dat uw kinds rug al vanaf de geboorte goed ondersteund en verstevigd wordt met een RECARO kinderstoel.